Palmers

Vastgoed

Het ontginnen van potentieel zit in het DNA van Palmers! Reeds vijf generaties is “gezond boerenverstand” de leidraad geweest in het makelen in vastgoed. Met liefde voor het vak, een bagage aan ervaring en zeer grote toewijding verzorgen de medewerkers van Palmers elke dag opnieuw vastgoedtransacties waarbij ze van A tot Z betrokken partijen ontzorgen.

Palmers vastgoed, pand verkopen

U wilt uw pand verkopen?

Ervaar de impact en meerwaarde van een ervaren en ontzorgende vastgoedmakelaar.

We adviseren en assisteren u in het gehele verkoopproces. De praktische zaken, communicatie, juridische formaliteiten en administratie nemen we volledig van u over. Transparant houden we u op de hoogte en handelen volgens uw persoonlijke wensen en behoeften richting het gewenste resultaat. Neem vrijblijvend contact op en we informeren u graag over onze persoonlijke en diepgaande aanpak!

Palmers vastgoed, woning aanbod

Ontdek het huidige aanbod.

We beschikken voortdurend over een breed aanbod van vastgoed met een residentieel of zakelijk karakter, zowel te koop als te huur. Ontdek hier het huidige aanbod!

Palmers vastgoed, pand verhuren

U wilt uw pand verhuren?

Wenst u uw pand te verhuren?

We adviseren en assisteren u graag! We ontzorgen u door alle praktische zaken, communicatie en juridische formaliteiten over te nemen. Neem vrijblijvend contact op en we informeren u graag over onze enthiousaste aanpak!

We zijn vandaag al bezig met wat u morgen zal bezighoudenFemke Nijs, Vastgoed & Verzekeringen.
Denken en handelen in functie van je relatie, daar worden we beiden beter van!Katrien Gorissen, Commerciële duizendpoot. Dochter van het huis.
Makelen op grond van vertrouwen. Dat is onze traditie. Dat is onze toekomst.Jan Gorissen, Connecterende duizendpoot. Zoon van het huis.