Ons verhaal

Onze traditie. Onze toekomst.

We zijn ervan overtuigd dat makelen, het behartigen en beheren van verzekeringen en vastgoed, start op basis van een vertrouwelijke relatie. Als uw vertrouwenspersoon reiken we u een begeleidende hand. We genieten de vrijheid om steeds onafhankelijk, op maat en in functie van uw wensen en behoeften te adviseren en assisteren. Zowel in uw persoonlijke als zakelijke omgeving.

Deze visie op het makelen zit ons in de genen en stuurt de huidige vijfde generatie richting de toekomst.

DUURZAAM MAKELEN OP GROND VAN VERTROUWEN.

Elke dag opnieuw duurzaam makelen op grond van vertrouwen, dat is onze missie. En dat vertaalt zich in onderstaande aanpak.

Ambitie om mee duurzame relaties uit te bouwen?

Herken je jezelf helemaal in ons verhaal, onze missie en onze aanpak? Geïnspireerd om een vertrouwenspersoon te worden voor onze relaties? Ontdek hier hoe je onze nieuwe collega wordt!

Werken bij Palmers

Denken en handelen in functie van je relatie, daar worden we beiden beter van!Katrien Gorissen, Commerciële duizendpoot. Dochter van het huis.
De beste manier om een antwoord te geven is door gebruik te maken van je oren.Neslihan Eren, Relatiebeheerster & Adviseur
Makelen op grond van vertrouwen. Dat is onze traditie. Dat is onze toekomst.Jan Gorissen, Connecterende duizendpoot. Zoon van het huis.
Details maken perfectie, maar perfectie is geen detail!Lize Daniëls, Administratieve assistente
Palmers verzekeringen, voor een heldere samenwerkingen gepast kader

Een gepast kader.

We nemen samen de tijd. In een comfortabele, discrete en warme omgeving ontdekken we uw wensen en behoeften. In de geborgenheid van een diepgaande relatie ontstaat er de openheid en ruimte om u te adviseren en assisteren in vertrouwelijke materie.

Een betrokken partner.

Een relatie betekent wederzijds initiatief. Onze medewerkers wachten niet aan de zijlijn maar handelen proactief waar mogelijk. Ondernemen actie met spoed indien uw situatie dit vereist. Zijn empathisch en meelevend wanneer van tel, sensibiliserend en informerend wanneer nodig.

Palmers
Verzekeringen & Vastgoed
met visie.

Palmers verzekeringen, voor een heldere samenwerking

Een heldere samenwerking.

Geen kleine lettertjes. We overlopen samen de mogelijke pistes en bieden u eerlijke en gedetailleerde oplossingen op uw maat. We verklaren graag de bijbehorende wetgeving, voorwaarden en clausules. Enkel wanneer alles kristalhelder is worden er volgende stappen genomen. De handtekeningen onder een samenwerking onderstrepen uw als ons engagement binnen de relatie.