Vacatures

Werken bij Palmers

Ambitie om samen met ons team duurzaam te makelen op basis van vertrouwen?

Herken je jezelf helemaal in ons verhaal, onze missie en onze aanpak? Geïnspireerd om een vertrouwenspersoon te worden voor onze relaties?

Indien we op zoek zijn naar nieuwe collega’s dan informeren we je daarover op deze pagina. Kom binnenkort dus zeker nog eens terug!

Je kan natuurlijk ook altijd spontaan je gegevens bezorgen via welkom@palmers.be.
We kijken er alvast naar uit om je te leren kennen.


vacature commercieel Relatiebeheerder

We zijn momenteel op zoek naar een Commercieel Relatiebeheerder in Verzekeringen. In die rol ben je deel van het commercieel apparaat van de organisatie, vorm je de steun en toeverlaat van de binnendienst én ben je vooral de vertrouwenspersoon in relatie met de klant.

  • Je bent, zowel telefonisch als in persoon, het aanspreekpunt en de vertrouwenspersoon voor onze portefeuille aan klanten;
  • Je bent voortdurend en gedetailleerd op de hoogte van lopende dossiers dankzij je punctuele en proactieve aanpak, waardoor je de klant steeds van dienst bent;
  • Je creëert vooruitgang in dossiers dankzij telefonische contacten en persoonlijke overlegmomenten, zowel op kantoor als op verplaatsing;
  • Je neemt dossiers dermate ter harte dat klanten je empathie, meedenken en proactief handelen als een meerwaarde ervaren.

Je kunt met CV en motivatie solliciteren naar vacature@palmers.be

Palmers, expertise met vertrouwen.

Reeds vijf generaties vormen de medewerkers van Palmers uw vertrouwenspersoon op vlak van verzekeringen en vastgoed. Ontdek meer over onze aanpak en expertise.

Het verhaal van Palmers